Тераса-ресторан «Колос»

ЗАВІТАТИ

Тераса-ресторан «Колос» прийняв перших гостей на весні 2017 року, здивувавши своєю надзвичайно смачною та яскравою євроазіатською кухнею.

В концепцію закладу покладена основна ідея – створити сучасну та простору фанзону для вболівальників місцевого футбольного клубу з однойменною назвою ресторану «Колос», який виступає в Першій національній лізі України.

Справжня італійська піца

Піца на кухні ресторану готується з італійського борошна грубого помолу «le 5 Stragioni» преміум класу. Завдяки технології приготування тіста, період ферментації якого 36 годин, піца володіє корисними властивостями та не зашкодить Вашій фігурі.

Хоспер-меню

Гордість ресторану – страви, які готуються в хоспері. Хоспер – це гармонійне поєднання грилю та печі в одному виробі, в якому готуються насичені та ароматні стейки зі свинини та мраморної телятини. На вогні для гостей також приготують курча під хрусткою скоринкою та вишуканий стейк зі свіжого норвезького лосося, а доповнять це все ароматні овочі гриль.

Суши-бар

Суши – традиційна страва японської кухні, яку ми адаптували до смаків прогресуючих українців та виконуємо на найвищому професійному рівні.

Funменю

Під час перегляду футбольних матчів за кухлем пива кожен із наших гостей не залишиться байдужим, спробувавши наші страви із funменю: бюргер з ніжною та соковитою курячою котлетою Chiken white та бургер New York із запеченою котлетою із телятини. А для справжніх фанів футболу ми приготуємо справжню фан тарілку до пива, яка вразить насиченими та ароматними смаками.

Холодні закуски, салати, супи та паста

Істинним гурманам буде до смаку м’ясна палітра  із вишуканих та пряних видів м’яса і фестиваль сиру, до якого входять знамениті та благородні сорти сиру.

Серед салатів обов’язково варто спробувати європейську класику: «Грецький» зі свіжих овочів, ароматної фети та насиченого соусу Бальзамік, класичний «Цезар»  із запеченою куриною грудиною на грилі, знаменитим пармезаном та хрумкими крутонами та салат з карамелізованою печінкою. Для любителів морепродуктів будуть до смаку салат з охолодженим лососем та «Середземноморський» з тигровими креветками та хрумким міксом салатів.

Справжні італійські суп та паста власного виробництва створять неповторну та вишукану композицію для Вашого обіду після насиченої прогулянки цікавими місцями нашого маленького європейського містечка.

 

R

Наш графік роботи:

Пн — вихідний

Вт, Ср, Чт — 11:00-22:00

Пт, Сб — 11:00-23:00

Нд — 11:00-22:00

Святкові дні — 11:00-23:00

Десерти

Бувають люди із кави.
І також бувають із чаю.
Відтак (ці)каві існують.
Та поряд них (надзви)чайні.
Існують також (лас)каві.
Їм кава ласує з усім.
А поряд них (зазви)чайні.
Вони зазивають на чай.
Також є люди відчайдушні.
Однак це слово двозначне.
Можливо їм душно від чаю.
А може в них з чаю душа.
Часом люди із кави,
Собі замовляють чай.
І замість того, щоб лишити на каву,
Вони залишають на чай.
А люди зроблені з чаю
Часом літають, як чай(ки).
Над морем що сповнене (від)чаю.
Але все одно пахне кавою.
Нерідко люди із кави,
Поводяться трохи (лу)каво.
Слова їхні дещо грайливі.
Та очі лишаються щирі.
Я думаю, люди із чаю
Частенько вмикають Чай(ковського).
Бо ноти із піаніно
Заварюють в них любов.
Я думаю, люди із кави
Читають весь час Кавабату.
Слова кладуть в кавоварку,
Щоб з неї виливались цитати.
Та вони не такі уже й різні.
Обоє приносять тепло.
Це саме від них в наших жилах
Закипає в морози кров.

Надійка Гербіш

         Особливу увагу приділяємо десертам. До філіжанки кави або чаю смакуватимуть ніжний сирний десерт «Чізкейк» з малиновим соусом, класичний морквяний торт, соковитий пиріг зі свіжої чорниці із кулькою ванільного морозива, благородний трюфельний торт, оригінальний харківський торт та легкий десерт із вишневим компоте і вершково-сирним мусом у глазурі «Альба росо».

Сімейні цінності

Молодий та дружний колектив ресторану «Колос» привітно зустрічає своїх гостей та створює комфортні умови для відпочинку, даруючи гостям посмішку та приємну атмосферу.

Смачного!